Voi että on tympinyt olla tällä viikolla töissä, kun isäntä on lomalla! Ilmatkin olleet kohtalaiset, tänään vähän sateli.

Aamuisin Simo on hypännyt skootterin päälle ja karauttanut Tuomelaan. Töiden jälkeen sitten on menty yhdessä jotakin pientä tekemään. Eilen kävin Nooran kanssa pesemässä tupakantervat yhdestä levitettävästä laverista, joka aiotaan roudata yläkertaan. Noora kyllästyi ja meni autoon kuuntelemaan musiikkia ja kiikaroimaan lintuja. Kertoi nähneensä huuhkajan, mutta epäilen sen olleen minä huutamassa ovella Nooraa kaveriksi sängyn kantamiseen...Tänään maalasin sen sängyn.

Wc:n paneelit on lakattu ja oottelevat seinään pääsyä. Pesuhuone on ok. Sauna työn alla. Yläkerta listoja vaille valmis kesäkamari.. paitsi että PorinMatti pitää rapsutella maaleista ja vetää Hornalla.

Vintistä löytyneen globeliinin (koko 165 x 110) pesin ja korjasin nurkassa olleen reiän. Oli nimittäin jumalattomilla nauloilla seinässä.( Kuva ei oo kovin hyvä ja otettu ennen pesua)

80932.jpg

Simo löysi pihakuusesta oksasta roikkuvan oravanpesän! Oli hakenut oikein vuorivillaeristeitä kämppäänsä. Vielä ei ole tietoa onko siinä asukkaita vai onko pesä vanha.

82739.jpg

Viikonloppua odotellen

marjo