Aamulla oltiin yhdeksän maissa Tuomelassa. Älyttömän kylmä, 6 astetta lämmintä ja kylmä tuuli. Ei puhettakaan että olisi aamukahvit juonut ulkona. Soittelin äidille onnittelut heti aamusta, kylmä oli Soinissakin.

Pesin keittiön kaapistot sisäpuolelta. Jumalaton terva sielläkin,en tajua miten ihmiset on voineet ruokia ja astioita niissä pitää. Ovet lähti tosi siisteiksi, ne käytetään uudelleen, mutta osa rungoista menee uusiksi. Oikein himottaa päästä repimään ne alas, mutta pitää mennä askel kerrallaan.

Maalasin myös joitakin listoja.

Simo laittoi wc:n kuntoon. Pytty asennettiin, entiset kalusteet paikoilleen (vetimet vaihdettiin), kattolistat paikoilleen ja laatat välitilaan. Aika hieno tuli!

Neea ja Arto kävivät kahveilla ja ihastelemassa vintin huonetta. Onneks Artolla (lvi-mies!) oli putkileikkuri autossa, mikä helpotti Wc.n vesiputken asennusta. Paneloinnin jälkeen huone pienenee ja putkiakin piti siis lyhentää...

Iltapäivällä mentiin mummulle äitienpäivää juhlimaan. Siellä olikin iso porukka: Raudasojat, Havelat ja Marika, Kristian ja Kristiina Vaasasta. Perinteisesti syötiin karjalanpaistia ja piirakoita. Mummu oli saanut uuden rollaattorin, jolla uskaltaa lähteä postilaatikolle ja roskien vientiin.

Iltasella piti vielä käydä mutka Tuomelassa, Santeri oli mukana ja aikoi myös tulla ens viikonloppuna yöksi .

-marjo-

ps. sain ryppyvoidetta äitienpäivälahjaksi....

  84777.jpg84776.jpg

Vinttikamari