Tänään saatiin eteinen verhoja vaille valmiiksi!  Seinissä on valkolakattu paneeli, samalla lakalla vedettiin vanha paneelikatto. Lattia oli valmiiksi laatoitettu siniharmailla laatoilla.

Suunnittelin, että siivoan vinttihuoneen sellaiseen kuntoon, että päästään Simon kanssa sinne nukkumaan. Kunhan wc valmistuu.. ulkohuusi on niin hutera etten minä ole uskaltanut siellä asioita toimitella. Simo on rohkea mies!

Oli ihan läkähdyttävän lämmin. Metsä suojaa tuulelta ja aurinko porotti pilvettömältä taivaalta. Varjon puolella tuvan ikkunan mittarissa oli 22 astetta lämmintä, en edes tiedä mitä se näytti kun aurinko siihen suoraa paahtoi..

Kirjosieppo oli jotenkin niin orvon oloinen, että oli tehtävä koti sillekkin. Ja parille muulle tiitiäispariskunnalle. Toivottavasti kelpaavat. On ihana kuulla pyyn vihellys omalle pihalle! Sille ei kyllä pönttöä tehty...

Laittaisin kyllä uusia kuviakin, mutta survaisin tietokoneesta sen liittimen sisään johon kameran johto pitäisi laittaa... uh... täytyy käyttää kone hoidossa.

Nyt grillaamaan ja saunan lämmitykseen!

-marjo-