Tänään mulla oli lomapäivä yliopiston pääsykokeiden takia. Lukeminen on kuitenkin jäänyt melko vähälle remonttikohteen (ja laiskuuden) takia, joten ajattelin siirtää pyrkimistä ens tai seuraavaan vuoteen. Sitten kun ei oo mitään tekemistä..

Nyt on saunassa lauteet ja wc valmis.(Ks. Wc:n uusi ilme..) Ovenpielistä listat puuttuvat. Maalasin ne tänään.

Huomenna on jännitävä päivä. Sähkömies tulee ja nähdään toimiiko vessan lattialämmitys. Tietenkään rakentamisen missään vaiheessa ei tarvinnut asiaa varmistaa...Samalla mies saa yhdistää pari patteria, jotka Simo asensi muuten ja sähköhellan, että päästään viikonloppuna ruuanlaittoon. Alkaa nuotiolla paistettu makkara jo vähän tökkiä..

Simo aukoi yhden kamarin lattioita. Lastulevyn alle oli lyöty vanhoja lattialautoja parinkymmenen sentin välein. Niiden alla oli suunnilleen kolkyt senttiä villaa ja jossain pohjalla varmaan sahanpuruja. Ei ehitty sen kummemmin tutkia. Hiirenpaskoja oli sen verran villojen välissä, että voi kuvitella siellä asuneen muutamia isojakin hiiriperheitä. Kaikki näytti kuitenkin kuivalta ja siistiltä muuten.

84755.jpg

Harmi kun ensi viikon vieraat peruivat tulonsa. Olis voinut konsultoida puuseppä-kirvesmies-talonrakentaja-velipoikaa monessakin asiassa.. Täytyy laittaa Akille tarkempia kuvia kun päästään tositoimiin..

Laitoin sivuille joitain uusia kuvia.

Nyt sänkyyn ja lukemaan Ei lehmät pääse taivaaseen -antologiaa.

_-marjo-