Lämmin päivä oli tänäänkin! Välillä vähän pilveili, mutta asteet olivat ainakin samaa luokkaa kuin eilen. Sinitiaiset ja kirjosiepot tappelivat pöntöistä, saa nähdä miten käy.

Santeri lähti mukaan purkamaan lahoa koiranhäkkiä. Verkko on tarkoitus käyttää klapien kuivaukseen. Hyvään alkuun sai urakan kunnes tuli kuuma ja muurahaiset kiipesivät pitkin koipia..  Ei muuta kun Suzuki PV käyntiin ja jäähylle.. (Hyvä ajella alaikäisenä katsastamattomalla mopolla pitkin metsäteitä..)

Tänään isäntä laatoitti wc:n lattian. Tähän asti ihan ok. Oikeestaan tuli kyllä tosi hieno, vihreä. Pesuhuoneen seinälaatoista muutama on rikki, niitä isäntä nakutteli myös irti. Nurkkien ja lattiarajan laattavälit on saumattu, saumalaasti täytyy rapata pois ja laittaa silikonit tilalle.

Neea ja Arto kävivät päiväkahveilla. Jopa Neean mielestä eteinen oli nätti.

Minä siivosin vinttihuoneen ja vetelin pohjamaalit. Katto ja seinät olivat Haltexia molemmat. Santeri pakkeloi suurimmat montut umpeen. Lattiasta revin muovimaton ja nakkasin ikkunasta ulos. Lastulevy leimoilla "hylkiö" jäi lattiaan.  Aateltiin ens viikonloppuna nukkua siellä!

Edessä mulla työviikko, Simolla alkoi loma! Epistä!

-marjo-