Mennyt viikko on kulunut paljolti oikean kodin touhuja touhuillessa. Eilen sitten käytiin juhlimassa Artoa, tuoretta lvi-asentajaa ja naapurin Jonnaa valkolakin johdosta. Illalla istuttiin kuistilla ja ihailtiin kirjosieppojen perheonnea ja kirsikankukkia..

96636.jpg

 

96635.jpg

Pensasmustikka kukassa.

Simo tilasi Tuomelaan siirtolavan kaikelle romulle, mitä siihen pihalle on tullut kasattua. Eli nyt on sitten vinttiä, liiteriä ja ulkorakennuksen takusia siivoiltu. Sohvia löytyi kymmenkunta , tuuletustilan romua ja lasinsiruja muutamia säkkejä. Lähimetsäänkin oli joka ruoppiin polkaistu jonkinsortin peltipurkkia tai polkupyörän rapakaarta..  Yllättävän äkkiä siinä lava täyttyi.

Eteisen lattian tuuletustilan moskia vielä tänään kärräiltiin mehtään. Nyt sitten alkaa työt ulkopuolella. Pitäis hoitaa kuntoon salaojahommat sade- ja sulamisvesien osalta. Toivottavasti kallio ei hirveästi hankaluuksia aiheuta. Talon takana maanpinta on turhan korkealla. Vesijohdon sulana pysymiseksi sen päälle on tuotu turvetta. Nyt ainakin seinän vieriltä pitää kaivaa ylimääräiset tavarat pois.

Simolla loppuu kesäloma tältä erää, lisää on kyllä tulossa..

-marjo-